Vi bygger om till ett bättre showroom och har under tiden reducerat antal instrument för visning. Ring för kontroll innan besök 0700-916191.

Frågor?
+46 (0) 700 91 61 91

0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Vi är dedicerade till att ge dig den bästa service.det största urvalet.de bästa priserna.

Varje dag strävar vi efter att bli bättre än dagen innan, så att du får de bästa priserna, den bästa servicen och det största urvalet. Vi är noggranna och bra på det vi gör - den bästa utgångspunkten för att kunna välja rätt instrument. Läs mer om vårt företag nedan.


Vilka är vi?

Digitalpiano.se är en del av företaget Juhl-Sørensen A/S, och distributör av digitala instrument i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Juhl-Sörensen är ett familjeföretag som grundades 1895. Företaget leds idag av den fjärde generationen, och tack vare många år på marknaden har företaget en bred kunskap och erfarenhet av tangentinstrument.

Personalen på Juhl-Sørensen i Århus, Köpenhamn och Stockholm tar hand om all kundkontakt och leverans på digitalpiano.se. Förutom digitalpiano.se så har Juhl-Sørensen försäljning, uthyrning och service av akustiska pianon och flyglar. Juhl-Sørensen är Skandinaviens ledande företag inom pianobranschen med butiker i Köpenhamn, Århus, Stockholm, Oslo och Helsingfors, och har ensamrätt till Steinway & Sons i Danmark, Norge, Finland och Sverige. Digitalpiano.se fokuserar på att erbjuda det bredaste urvalet till de bästa priserna och en exceptionell service från våra kompetenta medarbetare. Företagets slogan är: "100% dedicerade tangentinstrument".


Vår Historia

Digitalpiano.se Warehouse
office-1
office-2
office-3
office-4
office-4
JS
JS
JS
×

There are no products in my compare list.