Innan besök läs mer om butiken för att se vilka instrument som finns för provspelning | OBS! Ändrade öppettider i butken tills vidare pga Corona situationen se under Kundservice/Öppettider.

Frågor?
+46 (0) 700 91 61 91

0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

 

Vi är dedicerade till att ge dig den bästa service.det största urvalet.de bästa priserna.

Varje dag strävar vi efter att bli bättre än dagen innan, så att du får de bästa priserna, den bästa servicen och det största urvalet. Vi är noggranna och bra på det vi gör - den bästa utgångspunkten för att kunna välja rätt instrument. Läs mer om vårt företag nedan.


Vilka är vi?

Digitalpiano.com A/S är en dansk firma som ägs av familjen Juhl-Sørensen. Juhl-Sørensen har sålt pianon och flyglar sedan det grundades i 1895, och digitala pianon har varit en del av sortimentet sedan starten av 1980-talet då de första instrumenten kom in på marknaden. Firman har haft ett tätt samarbete med de förande märkena i branschen i många årtionden, bland annat Yamaha (1964), Roland (1974) och Kawai (1976). Firman har fem fysiska butiker i Köpenhamn, Århus, Stockholm, Oslo samt Helsingfors.

I 2010 öppnade webshoppen med digitalpianon till försäljning under webbadresserna www.digitalpiano.dk, www.digitalpiano.se, www.digitalpiano.no och www.digitalpiano.fi. Webshoppen har utvecklat sig till den ledande webshoppen för försäljning av digitalpianon i Norden, och under våren 2020 blev det utökat till den tyska marknaden samtidigt som Digitalpiano.com A/S blev en självständig firma i Juhl-Sørensen-gruppen, och hemsidan bytte namn till www.digitalpiano.com.

Med ett fantastiskt team av duktiga medarbetare samt branschens bästa samarbetspartners, är det vårat mål att erbjuda det största urvalet av digitalpianon till de bästa priserna och med den bästa servicen. Vi är 100% dedikerade till digitalpianon, och vår vision är att bli den ledande förhandlaren av digitalpianon i Europa. Våra värderingar är professionalism, service, trovärdighet och en passion för musik och digitalpianon. Vår slogan är ”Play Piano”!


Vår Historia

Digitalpiano.se Warehouse
office-1
office-2
office-3
office-4
office-4
JS
JS
JS
×