Vi bygger om till ett bättre showroom under hösten och har under tiden reducerat antal instrument för visning. Ring för kontroll innan besök 0700-916191 Välkommen!

Frågor?
+46 (0) 700 91 61 91

0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

AKG

AKG Acoustics (Akustische und Kino-Geräte) är ett akustikföretag som främst tillverkar hörlurar och mikrofoner.

År 1947 grundades företaget i Wien i Österrike och 1994 köptes företaget upp av det amerikanska Harman International Industries.

Product was successfully added to your shopping cart.

AKG

   

3 artiklar

 1. AKG K-72

  Pro-kvalitetsljudet möter stil och överkomliga priser med AKG K72 övertäckta, stängda hörlurar. Professionella 40mm-drivrutiner avslöjar även de finaste nyanserna, så du kan vara säker på att din mix kommer att översättas exakt på vilket system som helst. Oavsett om du letar efter ett spår eller blandar bakgrundsharmonierna, kommer det självjusterande huvudbandet och den lätta designen att medföra timmar av komfort. Designad av företaget vars mikrofoner och hörlurar har hjälpt till att skapa några av världens mest ikoniska inspelningar, ger de hållbara K72-hörlurarna bra ljud överallt där din musik tar dig.
  499,00 SEK
 2. AKG K-240 mk II

  K240 MKII professionella halvöppnade hörlurar har under en lång tid varit standard i studior, orkestrar och på scener runt om i världen. Dess avancerade Varimotion 30 mm XXL transduktorer levererar solida, låga, exakta mids och kristallklara höjder. Den halvöppna designen ger luften av öppna hörlurar med det kraftfulla bassvaret av stängda lurar.

  I mer än tre årtionden har professionella ingenjörer och musiker gjort K240 till de mest använda hörlurarna i studior och live konsoler runt om i världen.

  1 099,00 SEK
 3. AKG K-271 mk II

  K271 MKII är professionella hörlurar för studio och liveanvändning. De kombinerar komforten med en over-ear-design och fördelarna med sluten teknologi för bästa möjliga ljudåtergivning. Den förseglade konstruktionen garanterar en låg signalblödning i mikrofoner i studion och maximal isolering för levande blandningsapplikationer.
  1 499,00 SEK
Loading ...Load More ...

   

3 artiklar

×

There are no products in my compare list.