Vi är just nu fullt igång med att utöka vårt engagemang i Sverige, och detta gör vi med en dedikerad butik. Vi blir den största återförsäljaren av digitala pianon och flyglar i hela Norden med utställningar.

För dig som kund, innebär det att vi nu under tiden har en liten temporär butik med ett reducerat antal instrument för visning. I butiken fokuserar vi på hybridinstrument samt high-end digitala pianon och flyglar. I vårt temporära lager har vi ställt in digitalpianon på nybörjar och mellanklassnivå. Vi har även hybridpianon och flyglar uppställda där. Det kan vara en bra idé att ringa oss för kontroll innan besök på 0700-916191. 

Vi kommer att integrera de  Skandinaviska delarna av Digitalpiano med varandra och ligga under samma domän (digitalpiano.com). Detta påverkar inte dig som kund utan  du kommer att hitta samma gränssnitt som tidigare när du använder dig  av en svensk dator/mobil/surfplatta etc.

Frågor?

Vi strävar fortfarande efter att ge dig den bästa service och de bästa priserna. Vi levererar till hela landet, helt kostnadsfritt till gatuplan! Har du frågor om vår lilla förändring är du givetvis välkommen att höra av dig till oss på telefon eller maila oss på info@digitalpiano.se.

Om du vill hålla dig uppdaterad och få den senaste informationen om vår lilla förändring, så skriv dig på listan härunder:

Subscribe

* indicates required