0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Att spela ett uttrycksfullt piano i en bra ljudanläggning känns otroligt. Renheten i pianotonen, klaviaturens lyhördhet och atmosfären i rummet som ytterligare förbättrar ljudet. Men istället för att bara föreställa dig hur det skulle kunna kännas, varför inte ta reda på det själv? Rolands nya LX700-pianoserie återskapar den här uppslukande spelupplevelsen med ett överlägset ljud och ojämnt uttryck, inrymt i den raffinerade, eleganta skåpdesignen som inspirerar dig att utföra. 


De förväntas finnas hos oss i december. 

Läs mer

ATX2 systemet låter dig spela piano när som helst utan att störa någon i din omgivning! I denna artikel introducerar vi dig till AnyTime pianon och hjälper dig förhoppningsvis på vägen till ett nytt favoritinstrument!

Läs mer
11 oktober 2018 09:56:07 CEST Av Julia atx2, anytime, piano, silent, Nyheter Artiklar

Genom att kombinera Kawais branschledande Grand Feel II-tangentbordsåtgärd, den fantastiska SK-EX Rendering pianoljudsmotorn med multi-layers sampling och resonansmodellering, premium ljudbehandling och förstärkningsteknik som drivs av Onkyo och inte minst ett kraftfullt 6-högtalarsutgångssystem, så levererar CA78 autenticiteten med en Concert Grand till ett konkurrenskraftigt pris. Vi ställer ut detta fantastiska instrument i vår Stockholmsbutik, kom och provspela redan idag!

Läs mer
11 oktober 2018 08:46:18 CEST Av Julia ca-78, kawai, concert grand, flygel, Nyheter Artiklar

Oavsett om du precis börjat spela eller redan är en erfaren pianist; så kan det vara en utmaning att hitta ett piano som passar din nivå och samtidigt din budget. För att förenkla processen för dig presenterar vi i denna artikel 4 stycken slimline-digitalpianon som kostar mindre än 10000 kr!

Läs mer

Yamaha CLP-685 sitter verkligen på toppen av Yamaha's bästsäljande CLP-serie. Utseendet kan verkligen bedra och denna modell behöver undersökas mer än endast av en snabb blick. Yamaha CLP-685 är så mycket mer än bara ett vackert möblemang och vi ställer ut den i Stockholmsbutiken! 

Läs mer
1 oktober 2018 09:07:00 CEST Av Julia yamaha, yamaha clp, clp-685, yamaha clp-685, clavinova, Nyheter Artiklar

Nyligen så presenterade Korg deras senaste tillskott, EK-50: företagets första keyboard i nybörjarnivå som är utrustad med 280 mönster och över 700 autentiska ljud. Det nya keyboardet inkluderar en variation av egenskaper som låtskrivare, amatörkeyboardister samt musiker på tur kan njuta av. Du kan förbeställa den hos oss! 

Läs mer
28 september 2018 15:09:10 CEST Av Julia korg, korg ek-50, ek-50, keyboard, Nyheter Artiklar

Vi har samlat alla de digitala flyglarna under samma sida och samtidigt förklarar vi varför en digitalflygel kan vara det rätta instrumentet för dig!

Läs mer
28 september 2018 13:02:00 CEST Av Julia digitalflyglar, digitalpiano, flygel, yamaha, roland, Nyheter Artiklar

Detta anmärkningsvärda instrument kombinerar Kawai’s finaste Millennium III akustiska flygels-keyboardåtgärd som inkluderar en riktig sordinmekanism, med den senaste SK-EX Rendering pianoljudmotorn och premium förstärkningsteknologier som är utvecklade i samarbete med ljudspecialisten Onkyo, för att leverera den mest realistiska flygelspelsupplevelsen som någonsin uppnåtts av ett digitalt instrument.

Dessutom är det möjligt att provspela den hos oss på Tegeluddsvägen!

Läs mer
25 september 2018 09:16:07 CEST Av Julia kawai, novus, kawai novus nv10, nv10, hybridinstrument, Nyheter Artiklar

I vår butik på Gärdet i Stockholm har vi en del fantastiska instrument vi ställer ut! Ett av dessa instrument är den ledande CS-11 med riktiga trätangenter. Det är enkelt att hitta till oss och vi erbjuder dessutom parkeringsplatser!

Läs mer
21 september 2018 14:03:03 CEST Av Julia kawai, cs11, kawai cs11, Nyheter Artiklar

Visste du att vi ställer ut Roland GP609 i vår butik i Stockholm?

Det är enkelt & smidigt att ta sig till butiken och dessutom är det lätt att hitta en parkeringsplats!

Läs mer
14 september 2018 14:05:26 CEST Av Julia roland, roland gp-609, gp-609, sverige, stockholm, digitalpiano.se, Nyheter Artiklar