Vi håller butiken stängd under midsommarhelgen, fredag 23 juni samt lördag 24 juni. Vi önskar er en trevlig midsommar.

0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Roland HP-605

Letar du efter ett digitalpiano som har både ett förnuftigt pris samt den bästa möjliga kvalitet, så ska du testa att kolla närmre på Roland's HP-serie, som består av Roland HP-601, Roland HP-603A samt Roland HP-605.

Läs mer

Nord Piano 4

Det var inte lång tid sen, att den svenska Clavia presenterade Nord Piano 3, och nu kan vi redan se en ny modell bli presenterad på Musikmässan 2018. Den nya modellen, Nord Piano 4 har fått en uppgradering på dess Polyfoni, en trippel-sensor mekanik, samt en mycket välkomnande uppgradering; Seamless Transitions när man skiftar ljud under tiden.

Läs mer

Kawai CA-48

Med Kawai CA-48 får du ett av de bästa digitalpianon på marknaden, samtidigt som det inte gör ont i plånboken. Kawai CA-48 är på många sätt en revolutionerande produkt, även om Kawai har producerat denna typ av instrument i många år. Läs mer här ;)

Läs mer
16 maj 2018 16:32:00 CEST Av Julia kawai ca-48, kawai, kawai digitalpiano, Nyheter Artiklar

För över hundra år sedan började Koichi Kawai, på en ödmjuk verkstad i Japan, en resa - en andlig strävan att designa och bygga ett piano som en dag skulle kallas för ”den finaste”. En generation senare brann denna dröm intensivt i hjärtat av Shigeru Kawai. För Shigeru representerade drömmen inte bara hans ursprung utan även hans öde - en oupphörlig kraft som skulle starta en livstid för hängivenhet i strävan efter perfektion. 

Läs mer
11 maj 2018 15:13:00 CEST Av Julia digitalpiano, juhl-sorensen, shigeru kawai, kawai, Nyheter Artiklar

Har du under en längre period övervägt att införskaffa ett digitalt piano till dig själv eller till någon annan i din närhet? Liksom att skaffa ett husdjur, kräver ett inköp av ett instrument att man noggrant tänker efter innan man genomför sitt köp. Vad ska det användas till, hur mycket får det kosta, hur väl erfaren är jag, och hur mycket tid har jag tänkt att spela ungefärligt? Med denna artikel hoppas vi kunna svara på några av dina funderingar, och får du inte svar på allt är du givetvis välkommen att kontakta oss för professionell rådgivning!

Läs mer
7 maj 2018 15:13:00 CEST Av Julia digitalpiano, juhl/sorensen, digitalt, instrument, Nyheter Artiklar

Kawai är en av världens mest populära pianoproducenter och är kända för att bygga instrument med hög kvalitet och ett passande pris, och är spännande alternativ till andra japanskt byggda instrument. Fabriken har de mest moderna produktionsanläggningarna för flygelsskapande och utvecklar ständigt kvaliteten på flygelproduktionen - i samband med högsta kompetensnivå. 

Läs mer
4 maj 2018 13:43:00 CEST Av Julia varför, ska, man, välja, kawai, sverige, flygel, Nyheter Artiklar

Kawai har släppt sin senaste generation av Concert Artist digitala pianon med den helt nya Kawai Concert Artist CA58 Digital Piano. Den senaste modellen bygger på den populära Concert Artist-serien, och syftar till att ge spelarna en premium spelupplevelse; allt till ett överkomligt pris!

Läs mer

Kawai CA-78

Kawai CA-78 är en av de mest populära instrumenten från Kawai, och det förtjänar den! Instrumentet har all den senaste teknologin som Kawai kan erbjuda, samtidigt som att det är en av de billigaste instrumenten i sin klass på marknaden.

Läs mer

Idag vill vi lyfta fram Kawai's stjärnskott Kawai Novus NV10- då vi precis fått in den till vår lokal i Stockholm!
Kawai Japan är otroligt stolta över sin prestation; och det kan vi gott förstå. NV10 är den första modellen i den nya NOVUS serien med hybrida digitalpianon. Detta fantastiska instrument kombinerar Kawai's rosade Millenium III akustiska flygels-keyboard med den senaste RK-EX Rendering pianoljudsmotor och en premium förstärkningsteknologi skapat i sammarbete med ljudspecialisten Onkyo, för att leverera den mest realistiska flygelspelsupplevelsen som någonsin kunnat uppnås med ett digitalt instrument!

Läs mer

Yamaha P-125

Yamaha presenterar nu en ersättare till den mycket populära Yamaha P-115. Den nya modellen heter P-125 och får blandannat fler ljud, ett nytt högtalarsystem som blandannat är förbättrat om det skulle stå på ett bord ("Table EQ"), och naturligtvis möjlighet för anslutning till den nya Smart Pianist appen.

Läs mer