0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kawai CA-78

Kawai CA-78 är en av de mest populära instrumenten från Kawai, och det förtjänar den! Instrumentet har all den senaste teknologin som Kawai kan erbjuda, samtidigt som att det är en av de billigaste instrumenten i sin klass på marknaden.

Läs mer

Idag vill vi lyfta fram Kawai's stjärnskott Kawai Novus NV10- då vi precis fått in den till vår lokal i Stockholm!
Kawai Japan är otroligt stolta över sin prestation; och det kan vi gott förstå. NV10 är den första modellen i den nya NOVUS serien med hybrida digitalpianon. Detta fantastiska instrument kombinerar Kawai's rosade Millenium III akustiska flygels-keyboard med den senaste RK-EX Rendering pianoljudsmotor och en premium förstärkningsteknologi skapat i sammarbete med ljudspecialisten Onkyo, för att leverera den mest realistiska flygelspelsupplevelsen som någonsin kunnat uppnås med ett digitalt instrument!

Läs mer

Yamaha P-125

Yamaha presenterar nu en ersättare till den mycket populära Yamaha P-115. Den nya modellen heter P-125 och får blandannat fler ljud, ett nytt högtalarsystem som blandannat är förbättrat om det skulle stå på ett bord ("Table EQ"), och naturligtvis möjlighet för anslutning till den nya Smart Pianist appen.

Läs mer

kiyola

Vi är väldigt glada över att kunna presentera ankomsten av Roland Kiyola KF-10, skapat i sammarbete mellan Roland och den japanska möbeldesignern Karimoku. Ett fantastiskt, konstnärligt digitalpiano som kombinerar en handbyggd kabinett av solitt trä med SuperNATURAL modelleringsteknik.

Läs mer

Roland GP-609

Om du som musiker letar efter en sublim flygelupplevelse i ett instrument med den senaste ljudmotorn, en helt ny klaviaturmekanik, ett förbättrat högtalarsystem och ett antal digitala fördelar – så har din dröm precis slått in!

Läs mer